Friday, December 11, 2009

Америк Гамбургер




Орц:
- Үхрийн мах
- Бяслаг
- Өргөст хэмх
- Амтлагч сүмс
- Кетчуп


- Сонгино
- Улаан лооль
- Нунтаг сухар
- Давс
- Повоор
- Булочка
1. Үхрийн гуяны махыг 4-5 удаа машиндаж усанд дэвтээсэн нунтаг сухар, давс, повоор зэрэг амтлагчаар амталж сайтар хольж хутгаад 10 см диаметрийн хэмжээтэй дугуй хэвлэж шарах шүүгээнд шарж болгоно.
2. Бэлэн булочкийг дундуур нь хувааж хоёр хэсэг болгоод нэг хэсэг дээр нь амтлагч сүмсээ түрхэж дээрээс нь махаа тавиад, өргөст хэмх, улаан лооль, сонгино болон үлдсэн тал булочкийг тавьж завсар нь бяслаг хавчуулаад богино долгионы зууханд халааж өгнө.
3. Булочка болон байцаан салатыг өөрийн сонголтоор хийнэ.

No comments:

Post a Comment